×

Gabim

🆙 up-6176b7d4395dd Veprimi el, mënyra: 'postimi', të dhënat: 'return_url nuk u gjet / nuk u gjet

BUKURIA PRIVAT ku kjo Rrëshqitje uji kufizohet nga luksi dhe teknologjia. Ky vend kampingu i ofron vetes një perlë të shquar kur është më e bukura rrëshqitje ujore e bën vendin e saj midis anijeve kryesore të programit përrallor. Hidhuni në universin AquaSlide dhe zbuloni gamën më të plotë të pajisjeve ujore dhe lojërave argëtuese.
- Zbuloni gamën më të gjerë të rrëshqitje ujore dhe kërkoni katalogun tonë.

MASAT DHE MASAT për këtë rrëshqitje Park ujor AquaSlide. Profili dhe vëllimet e tij i japin asaj një karakter të jashtëzakonshëm. Pa ekuivalencë, kjo rrëshqitje Park ujor është një reflektim i kohës së tij dhe sigurisht pikë referimi për sa i përket dizajnit dhe konceptimit madhështor.
 
- Kërkoni për gamën AquaSlide dhe atë rrëshqitje Park ujor në ergonomi me kohën ...

VETM DHE UNIK, amalgamë e Rrëshqitje pishine projekti ambicioz sfidon zotërimin e guximshëm arkitektonik në një kontekst të maturisë. Me një bukuri natyrore të pashembullt, kjo rrëshqitje pishinë shpreh dëshirën për t'u larguar nga zakonet, sepse ikja nga traditat është thelbësore për lumturinë e fëmijëve.  
- Vendosni nënshkrimin AquaSlide dhe rrëshqitjen e pishinës cilësore nga një prodhues i njohur botërisht.

REZULTATISHT NDRYSHME, Lojë me ujë mbjellë në një mjedis të kushtueshëm, i shtyn adoleshentët në një delir të lë pa frymë. Mbresëlënëse nga arkitektura e saj, kjo lojë prestigjioze e ujit shkaktoi një sensacion dhe u bë shpejt teatri i shumë lojërave për fëmijë. Kombinimi i rrëshqitjeve të ujit, aparateve të këqija dhe të pangjashme. Një rrokullisje në një hapësirë ​​të sigurt, provë e ekstravagancës së tyre, fantazive dhe iluzioneve të tyre përrallore. 
- Kërkoni broshurën tuaj lojë ujore për kënaqësinë e përbashkët.

Të Rrallë, të KUFIZUAR, parashkruesit po e tërheqin këtë Struktura e lojës e bërë me porosi në përzierje të jashtëzakonshme. Krijuar për një kënaqësi të pashembullt, kjo strukturë madhështore e lojës, e zhvilluar me kujdesin më të madh nga zyra jonë e dizajnit, lejon kombinime të shumta që ofrojnë një majë të gamës që është përfundimisht e përballueshme. Një sintezë e mrekullueshme e teknologjisë e lënë si e tillë në furi të fëmijëve të përkëdhelur ...
- Kërkoni tuajin lojë e strukturës së çmimeve për kampe me fantazi gjigande.

Aleanca e përsosur e atmosferës dhe tendencave të reja,Zonë e brendshme për lojë është pasqyrimi i një zhvillimi në përputhje të përsosur me kërkesat tona akademike. Eksploroni pasurinë e faqosjeve dhe mundësitë e shumta tëzonë e brendshme për lojë sa efektive aq edhe tërheqëse. Ashtu si lojërat tona argëtuese, struktura e lojës profesionale dallohet nga zhvillimi i fëmijëve të vegjël.

Trendi i ri, unik dhe Snobbish, ky Lumi i egër ju çon në kohë të lirë dhe relaksim. Në gjurmët e aventurierëve, lumi i egër me një kurs dredha-dredha dhe ekzotike ju pret në një mjedis qiellor. Një adhurues i eksplorimit dhe legjendës, frymëzimi nuk mungon në hapësirën e kushtueshme të Lum i lezetshëm ou Lumi i ngadalshëm.
 
- Zbuloni gëzimet e lumit të egër, që të lë pa frymë!

Marka e TRASHITGIMIS e kësaj rrethim i madh pishine sepse kampe shënon një nënshkrim të vërtetë të progresit të pashembullt. Për këtë rrethim i madh pishine, le të përqendrohemi në kohëzgjatjen me kalimin e kohës. Në të vërtetë, ju do ta transferoni atë tek pasardhësit tuaj! Duke lënë gjurmët e saj ndërkombëtarisht, AquaSlide ka arritur kulmin e shenjtërimit në superstrukturën e mbylljes së pishinës.
 
- Kërkoni nomenklaturën mbyllje pishine AquaSlide me një dizajn bujar.

Bukuria dhe luksi nxjerrin në pah pikat kryesore Mobilje pishine. Moda nuk është më një tërheqëse ëndrrash por thelbësore. AquaSlide, krijuesi i atmosferës dhe mirëqenies, ju bën të zbuloni mobiljet e pishinave të rishikuara në shijen e klientëve tuaj. Koleksioni ynë i mrekullueshëm i mobiljeve të pishinës u përgjigjet fantazive ekstravagante.

- Shfletoni mobiljet e pishinave, seksionet e stilit dhe elegancës.

EKSPERTIZA JON
Duke mos arritur të ushqejmë ëndrrat tuaja të ekselencës, le të vëmë në qendër të vëmendjes grupin tonë me shumë marka.
Një hap përpara inovacionit, aleati ynë më i mirë merr një aromë të së vërtetës për aktivitetin tonë 30 vjeçar.
 AquaSlide, fillimisht po zhvillon gamën më të gjerë të pajisjeve të pishinave në Evropë, AquaSlide vepron si një prodhuesi i rrëshqitjes së ujit, rrëshqitje pishine, rrëshqitje parku ujor dhe lojë me ujë.
AquaSlide tani ka një pozicion të spikatur si prodhuesi i rrëshqitjeve të pishinave Francë dhe ndërkombëtarisht, nxit struktura e lojës, zona e brendshme e lojës por edhe lumi i egër, mbyllja e pishinës dhe mobiljet e pishinës.
Zyra jonë e dizajnit përshtat vazhdimisht zgjidhjen për projektet tuaja, ju mbështet në secilën fazë të studimit tuaj dhe bën një vlerësim të detyrimeve tuaja.
Njohuritë e ekipeve tona multidisiplinare plotësojnë kërkesat dhe standardet më të larta të rrëshqitje profesionale e ujit të lidhura me tregtinë shumë të specializuar.
AquaSlide është i gjithëpranishëm në sektorët, hotelet në natyrë dhe parqet e ujit me një portofol referimesh për kredinë e tij.
Secili projekt është një reflektim i kohës së tij ...
... tonat janë referencë


Kontakti


+ 33 9 60 35 18 30


AquaRrëshqitje
14 chemin du BOLS - 34150 Puéchabon (Francë)


Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Të duhet JavaScript me e pa.

Faqja përdor cookies. Duke vazhduar të përdorni faqen e AquaSlide ose duke klikuar në "Marrëveshje", ju autorizoni përdorimin e Cookies, siç tregohet në politique de confidentialité