×

Грешка

🆙 up-6176bb668f5af Action ел, режим: 'објава', податоци: 'враќање_урл не е пронајден / не е пронајден

ПРИВАТНА УБАВИНА каде ова Лизгање на вода граничи со луксуз и технологија. Овој камп-саем нуди извонреден скапоцен камен кога е најубав слајд воден го прави своето место меѓу предводниците на чудесната програма. Влезете во универзумот AquaSlide и откријте ја најкомплетната палета на водена опрема и забавни игри.
- Откријте го најширокиот опсег на слајд воден и побарајте го нашиот каталог.

МЕРКИ И МЕРКИ за ова слајд воден парк AquaSlide. Неговиот профил и обемите му даваат исклучителен карактер. Без еквивалентност, ова слајд воден парк е одраз на своето време и секако репер во однос на дизајнот и величествената концепција.
 
- Побарувајте го опсегот AquaSlide и неговиот слајдови воден парк во ергономијата со времето ...

САМ И ЕДИНСТВЕН, амалгамот на Лизгалка на базенот амбициозниот проект го предизвикува дрско архитектонско мајсторство во контекст на трезвеност. Со невидена природна убавина, ова слајд базен изразува желба да се оддалечи од обичаите, бидејќи бегството од традициите е од суштинско значење за среќата на децата.  
- Наметнете го потписот AquaSlide и слајдот за квалитетен базен од светски познат производител.

РЕШЕНТНО РАЗЛИЧНО, Игра со вода засадени во раскошен амбиент, ги тера адолесцентите во делириум кој го одзема здивот. Импресивно по својата архитектура, оваа престижна игра со вода предизвика сензација и брзо стана театар на повеќе игри за деца. Комбинација на водени тобогани, уникатен и различен апарат. Флип-флоп во безбеден простор, доказ за нивната екстравагантност, нивните магични фантазии и заблуди. 
- Побарајте ја вашата брошура jeu воден на заедничко задоволство.

РАРЕТЕ ОГРАНИЧЕН, препишувачите го зголемуваат ова Нарачана структура на игри до извонредни мешавини. Дизајнирана за невидено задоволство, оваа величествена структура за игра развиена со најголемо внимание од нашата канцеларија за дизајн, овозможува повеќе комбинации кои нудат врв на опсегот конечно прифатлива. Извонредна синтеза на технологија оставена како таква на лудилото на разгалените деца ...
- Побарувајте го вашиот структура на цени игра за кампување со гигантски фантазии.

Совршена алијанса на атмосфера и нови трендови, наЗатворен простор за играње е одраз на развој во совршен договор со нашите академски барања. Истражете го богатството на распореди и повеќекратните можности назатворен простор за играње толку ефикасни, колку што се привлечни. Како и нашите забавни игри, структура на професионална игра се одликува со развој на мали деца.

НОВ ТРЕНД, уникатен и Снобиш, ова Дива река ве води во слободно време и релаксација. По стапките на авантуристи, дива река со намотка и егзотичен тек ве очекува во небесен амбиент. Aубител на истражување и легенда, инспирацијата не недостасува во раскошниот простор на Мрзлива река ou Бавна река.
 
- Откријте ги радостите на дивата река што го одзема здивот!

НАСЛЕДНИОТ БРЕНД од ова голем комплет за базен за кампување претставува вистински потпис на невиден напредок. За ова голем комплет за базен, ајде да се фокусираме на времетраењето со текот на времето. Навистина, ќе го пренесете на вашите потомци! Оставајќи ја својата трага на меѓународно ниво, AquaSlide го достигна врвот на осветувањето во надградбата на куќиштата за базени.
 
- Побарајте ја номенклатурата комплет за базени AquaSlide со дарежлив дизајн.

УБАВИНА И ЛУКСИЈА истакнете го Мебел за базен. Модата повеќе не е ловец на соништа, туку е неопходна. AquaSlide, творец на атмосфера и благосостојба, ве тера да го откриете мебелот за базен ревидиран според вкусот на вашите клиенти. Нашата огромна колекција мебел за базен одговара на екстравагантни фантазии.

- Сурфајте по мебел за базен, делови за стил и елеганција.

НАШЕТО ИСКУСТВО
Не успевајќи да ги негувате вашите соништа за извонредност, ајде да го осветлиме вниманието на нашата групација со повеќе брендови.
Чекор пред иновациите, нашиот најдобар сојузник добива мирис на вистината за нашата 30-годишна активност.
 AquaSlide, прв развива најширок спектар на опрема за базени во Европа, AquaSlide делува како производител на тобогани, слајд на базен, слајд на воден парк и игра со вода.
AquaSlide сега има истакната позиција како производител на слајдови на базен, Франција и на меѓународно ниво, го придвижува структура за играње, просторија за играње во затворени простории, но и дива река, комплет за базен и мебел за базен.
Нашата канцеларија за дизајн постојано го прилагодува решението на вашите проекти, ве поддржува во секоја фаза од студијата и прави преглед на вашите обврски.
Знаењето на нашите мултидисциплинарни тимови ги исполнува највисоките барања и стандарди на професионален слајд на вода поврзани со многу специјализирана трговија.
АкваСлајд е сеприсутен во секторите, хотелите на отворено и водните паркови со портфолио на референци кон неговиот кредит.
Секој проект е одраз на своето време ...
... нашите се референцата


контакт


+ 33 9 60 35 18 30


АкваЛизгајте
14 хемин ду Болс - 34150 Пуехабон (Франција)


Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots,. Треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Веб-страницата користи колачиња. Продолжувајќи да ја користите страницата AquaSlide или со кликнување на „Договор“, овластувате употреба на колачиња, како што е наведено во нашата politique де confidentialité